(9 гласове)

  • Продължителност: 60мин
  • Цена: 50лв

Интензивна терапия при упорити форми на целулит

Студио Алофис ви представя една доказана терапия при упорити форми на целулит. Ние работим с продукти на доказани международни фирми специализирани в антицелулитни продукти и процедури. Терапията съдържа натурален комплекс от кофеин, карнитин, гуарана и екстракт от чушки чили и камфорово дърво, които притежават силно липолитично и термогенично (топлинно) действие и мобилизират метаболизма на локализираните мастни депа.

Комплексът от есцин (силно пречистен гликозид от див кестен), екстракт от бръшлян и екстракт от кафяви морски водорасли подтискат развитието на мастните клетки, реактивират микроциркулацията и подобряват кръвоснабдяването. Включеният в терапията интензивен антицелулитен серум "PhytoSlim" е с активно липолитично действие и с изразен термичен ефект за повишаване на клетъчния метаболизъм, кръвната циркулация, и ускоряване на детоксикацията.
Особено подходяща като интензивна антицелулитна терапия при упорити форми на целулит.

За максимални резултати се препоръчва интензивна програма от 10 терапии през 2 дена и комбинация с продукти за домашна грижа (попитаите служителите на студио Алофис за повече информация).

 

Вход