Strict Standards: Declaration of SefExt_com_k2::getMetaData() should be compatible with SefExt::getMetaData($row) in /var/www/clients/client11/web38/web/components/com_sef/sef_ext/com_k2.php on line 0
(19 гласове)

  • Продължителност: 40 минути
  • Цена: 40 лв

Антицелулитен масаж

Един от най-ефикасните методи за третиране на целулита е мануалният масаж. Увеличава кръвоснабдяването, което носи повече кислород, подпомагащ изгарянето на мазнините и разнасящ лимфния застой, премахвайки токсините и отпадните продукти на метаболизма. Действа положително върху влошената микроциркулация и задържането на течности в организма.

Терапевтите на масажно Студио Алофис са специализирали в Антицелулитни масажи и ще ви предложат правилният масаж за вас.

Мануална терапия премахваща подкожния слой мазнини, натрупани под формата на портокалови образувания. Методът има подчертан козметичен ефект. Извършва се с помощта на специални мануални техники с помощта етерични масла. Мануалният масаж най-известният и достъпен метод за третиране на целулита. С негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите, което подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки и осигурява разнасяне на лимфните задържания. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж, е изключително важно засегнатите зони да се третират с висококачествени продукти. Те са загряващи или изстудяващи, а целта им е да проникнат добре през епидермиса и да въздействат на мастната клетка, като я освободят от съдържание. Броя на процедурите и ефекта зависи от възрастта, телесното, начин на хранене, тегло и др., и е строго индивидуален. За всеки пациент се изготвя индивидуална програма. Ако пациента е на млада възраст с добра обмяна на веществата, тежи 50-60 кг. , то са препоръчителни 10-15 масажа за постигането на един добър и дълготраен ефект. От голямо значение и е честотата на процедурите. Те трябва да се правятвсеки ден или през ден. Най-добрият вариант за добър успех - бърз, видим и траен, е когато масажът се комбинира с някои от другите съвременни методи за третиране на целулита. Принципно масажът подсилва действието на всеки един от другите методи и когато е в комбинация с тях, резултатът е повече от добър. Освен, че предизвикват разграждане на мастните клетки, се допринася и за перфектното моделиране на силуета. Това са т.нар. апаратни техники - Кавитация/RF/Вакумен Масаж, които в комбинация с мануалната терапия дават най-добри резултати.

Вход