Strict Standards: Declaration of SefExt_com_k2::getMetaData() should be compatible with SefExt::getMetaData($row) in /var/www/clients/client11/web38/web/components/com_sef/sef_ext/com_k2.php on line 580

Криолиполиза - какво трябва да знаем

Гласувай
(3 гласове)

Студио Алофис предлага Криолиполиза от 3 месеца и десетки наши клиенти вече са се подложили на процедурата.

С тази статия ще се опитаме да ви дадем необходима информация за процедурата Криолиполиза.

Искате да се отървете от бричове, или паласки искате да свалите значително количество мазнини в областа на корема - едно от най-добрите решения за това е процедурата криолиполиза.

В Студио Алофис използваме апарат базиран на най-новите постижения в областа на естетичните процедури, апарата охлажда постепено третираната зона до -5С за се намали шока върху обработваната зона, а след като температурата падне под 0 градуса целзии се постига анестезиращ ефект и пациента не чуства болка. Третираната зона е покрита с предпазна мембрана която допълнително предпазва кожата.

Ниската температура предизвиква замръзване и разпадане на мастните клетки(които имат по ниска температура на замръзване от останалите клетки), и биват изхърлени от организма чрез нормалните метаболни процеси на тялото.

Във видеото може да видите принципа на деиствие на криолиполизата, как се определят зоните за третиране , и ефекта от процедурата. Както ще забележите, ефекта от Криолиполизата не е моментален а започва седмица след процедурата и продължава до 2 месеца през който тялото разгражда и изхвърля мастните клетки.

{youtube}2Dt6dmThzag{/youtube}

Криолиполизата е безопасна процедура но след нея може да се наблюдават странични ефекти като зачервяване и посиняване на третираните зони, което е напълно нормално и изчезват за седмица.

Криолиполизата е противопоказна за :

  • Бременни жени
  • Лица със сърдечни заболявания
  • Лица със съдови заболявания
  • Лица носещи пейсмейкъри
  • Лица страдащи от тромбоза или тромбофлебит
  • Лица, които са на лечение с противосъсирващи препарати
  • Лица, които са претърпели трансплантация
  • Лица, които имат големи метални протези
  • Епилептици

Ако имате въпроси или нужда от консултация, обадете ни се и нашите служители ще ви помогнат да изберете най-правилната процедура.

Коментирайте

Уверете се, че сте въвели необходимата информация - отбелязана с (*). Използването на HTML код не е разрешено .

Вход