Strict Standards: Declaration of SefExt_com_k2::getMetaData() should be compatible with SefExt::getMetaData($row) in /var/www/clients/client11/web38/web/components/com_sef/sef_ext/com_k2.php on line 0
(7 гласове)

  • Продължителност: 20 - 40 минути
  • Цена: 20 - 35 лв

Какво е триполярна радиочестота – радиочестотен (RF) лифтинг?

Радиочестота (RF) e технология, използвана в естетичната индустрия заради своята способност да се прилага избирателно в дълбоката дерма от повърхността на кожата, така че да може да се бори с целулита, да стимулира производството на колаген и еластин и да постига лифтинг ефект върху кожата. RF генерира електрическо поле, което се променя от положително до отрицателно. Този процес води до ротационно движение на молекулите и генерира топлина.
Уредът използва 1MHZ радио честота, което може да предизвика силен резонанс на водните молекули, вследствие на което се предизвиква затопляне и подобряване на циркулацията на кръв, тъй като организмът изпраща кръвта към третирания участък. В отговор на това, притока на кръв носи повече кислород. По този начин се загряват колагеновите фибропласти между мастните клетки. Целта е постепенно постигане на дълбоко преструктуриране на колагена, включително създаване на нови колагенови влакна, които подобряват състоянието на кожата. Получените резултати могат да се сравнят с тези на лифтинг, без да минавате през травмираща операция.
Процедурата е лесна и елементарна. Усещането е леко затопляне в третираната област, а при хора с много изразен целулит може да се усети много лека болка. Нанася се контактен гел и се движи главата по обработваната област.

Продължителността на лечението варира в зависимост от третираната област. Малки области обикновено се третират за 15 или 30 минути, докато по-големи площи може да продължи 45-60 минути. Броят на необходимите сесии е променлив и зависи от състоянието на всеки пациент, но се счита, че е необходимо между 8 и 12 терапии за тяло. Процедурата се понася добре и не се налага анестезия. След това се прилага успокояващ козметичен продукт върху третираните области и пациентът не се откъсва по никакъв начин от ежедневието си.

Вход