Strict Standards: Declaration of SefExt_com_k2::getMetaData() should be compatible with SefExt::getMetaData($row) in /var/www/clients/client11/web38/web/components/com_sef/sef_ext/com_k2.php on line 0

Липолазер - Какво трябва да знаем

Гласувай
(2 гласове)

Студио Алофис предлага Липолазер от няколко месеца и стотици наши клиенти вече са се подложили на процедурата, и непрекъснато получаваме страхотни отзиви за резултатите който са постигнали нашите клиенти след 5-6 процедури липолазер.

С тази статия ще се опитаме да ви дадем необходима информация за процедурата Липолазер.

Предлагаме на вашето внимание тези две видеота които показват принципа на действие на липолазера и как влия върху мастната тъкан и целулита.

--------------------------------------------------

{youtube}CZnJRwax0iA{/youtube}

Липолазерът, използва LED светлинна терапия, която има положителен ефект върху третираните части на тялото, като стимулира активността на мастните клетки и лимфните канали. Липолазерът въздейства на клетъчните мембрани на мастните клетки като същите губят кръглата си форма и променят пропускливостта си. Тази промяна на химията в клетката за кратко, води до освобождаване на ензимът (липаза), които се разпада на триглицериди в свободни мастни киселини и глицерол, които сега са достатъчно малки, за да преминат, през порите на клетъчната стена и да се „излеят” в междуклетъчното пространство. Клетъчното пространство се изчиства като се ползват естествените метаболитни пътища, а структури като периферни нерви кръвоносни съдове остават незасегнати. Мастните клетки са видимо намалени, което се демонстрира и с намален телесен контур.
Процедурата по никакъв начин не пречи на ежедневните ви активности. Лазерната топлина, провокира хиперплазията на подкожните дермални структури - колаген и еластин- така третираната зона става по - стегната и еластична .
Ефектът от липолазерът, се дължи основно на активираната способност да се освобождават триглицеридите от целевите мастни клетки. Това е съвсем естествен процес. Човешкото тяло е енергийна машина - приема гориво (чрез прием на калории), преобразува горивото в енергиен ресурс, складира (като триглицериди в мастните клетки) и освобождава при нужда (мастните клетки освобождават триглицериди). Предизвикателството в този процес е, че понякога тялото складира повече енергия в мастните си клетки, отколкото има нужда.  Липолазерът, може да се ползва на различни зони на тялото- бедра, ръце, корем, брадичка, колена и пр. 

Липолазерът е противопоказен за :

  • Бременни жени
  • Лица със съдови заболявания
  • Лица носещи пейсмейкъри
  • Лица страдащи от тромбоза или тромбофлебит
  • Лица, които са на лечение с противосъсирващи препарати
  • Лица, които са претърпели трансплантация
  • Лица, които имат големи метални протези
  • Епилептици

Ако имате въпроси или нужда от консултация, обадете ни се на 02/8855889, и нашите служители ще ви помогнат да изберете най-правилната процедура.

Коментирайте

Уверете се, че сте въвели необходимата информация - отбелязана с (*). Използването на HTML код не е разрешено .

Вход