Strict Standards: Declaration of SefExt_com_k2::getMetaData() should be compatible with SefExt::getMetaData($row) in /var/www/clients/client11/web38/web/components/com_sef/sef_ext/com_k2.php on line 0
(5 гласове)

  • Продължителност: 60 - 120 минути
  • Цена: 70 - 130 лв

Масаж с вулканични камъни

Искате да се поглезите и да се насладите на отпускащ релаксиращ масаж  - Масажно Студио Алофис ви предлага "Масаж с Топли вулканични камъни"

Масажът с топли вулканични камъни отпуска мускулатурата и релаксира ума.
Масажът с вулканични камъни или т.н. геотермална спа терапия, комбинира действието на няколко терапевтични
елемента:
- Мануалния масаж;
- Термичното действие на вулканичните камъни;
- Ефекта от благовонните масла.

Използваните в терапията камъни са вулканични (магмени). Излезли от недрата на земята, те се характеризират с висока топлоемкост и ниска топлопроводимост. Затоплени веднъж, вулканичните камъни задържат топлината дълго време и я отдават бавно и равномерно на подлежащите тъкани, създавайки усещане за разливаща се, мека топлина по цялото тяло. В допълнение със специфичните изпомпващи масажни движения и етерични масла се създава приятно усещане за отпускане на цялото тяло.
За събуждане на организма, масажът завършва с подреждане на полускъпоценни студени камъчета по чакрите и релакс пауза. Препоръчваме го за всички любители на масажа, както и при главоболие, преумора, общи мускулни и ставни болки, състояние на стрес. Противопоказан е при заболявания на сърдечно-съдовата система, бременност, болни от диабет.

При масажът се обработват ходила, глава и лице или ръце  по избор на клиента.

Вход