Strict Standards: Declaration of SefExt_com_k2::getMetaData() should be compatible with SefExt::getMetaData($row) in /var/www/clients/client11/web38/web/components/com_sef/sef_ext/com_k2.php on line 0
(14 гласове)

  • Продължителност: -
  • Цена: -

Процедури с целутрон

Имате нужда от активни упражнения но нямате време за фитнес. Масажно студио Алофис ви предлага да се възползвате от нашата услуга за електростимулацията на мускулите.

Това е съвременен метод за премахване на целулита, моделиране на тялото и поддържане на мускулния тонус с богати възможности за въздействие върху мускулните влакна и съединителната тъкан, в зависимост от нейното състояние и търсения ефект.
Този уред предизвиква свиване и отпускане на мускула, което се равнява на натоварване във фитнес зала. При него обаче се избягват всички рискове от натоварване на сърдечно-съдовата система, опорно двигателния апарат и дихателната система.

Целутронът е изключително подходящ за редукция на мастна тъкан в областта на корема, ханша, бедрата, крайниците, както и за лифтинг на задните части, бюста и за обща мускулна стимулация.
Процедурите могат да се правят всеки ден

Вход