Strict Standards: Declaration of SefExt_com_k2::getMetaData() should be compatible with SefExt::getMetaData($row) in /var/www/clients/client11/web38/web/components/com_sef/sef_ext/com_k2.php on line 0
(15 гласове)

  • Продължителност: 50 минути
  • Цена: 45 - 55 лв

RF лифтинг на лице

Масажно студио Алофис ви представя една процедура подходяща за всички възрасти с видими следи от стареене - отпускане на кожата, фини линии и бръчки, несъвършенства, двойна брадичка.

Радиочестота (RF) e технология, използвана в естетичната индустрия заради своята способност да се прилага избирателно в дълбоката дерма от повърхността на кожата. Уредът използва радио честота, която може да предизвика силен резонанс на водните молекули и от въртенето да се получи топлина. Това предизвиква покачване на температурата, тъй като организмът изпраща кръвта към третирания участък. Притока на кръв носи повече кислород. Целта е постепенно постигане на дълбоко преструктуриране на колагена, включително създаване на нови колагенови влакна, които подобряват състоянието на кожата.

Получените резултати могат да се сравнят с тези на оперативен лифтинг, без да минавате през травмиращи и болезнени процедури и без инжектиране на вещества,  ботокс и филъри.  Радиочестотният поток стимулира естествения процес, който протича  в кожата – синтез на нов колаген от дълбоката дерма и еластин, което прави кожата по-стегната, млада и здрава.

Този процес е бавен, и зависи от състоянието, в което е лицето или съответния участък. Ние сме реалисти и не Ви обещаваме  мигновен магичен  ефект. Видими резултати се забелязват след 7-8 процедури, а крайният ефект се вижда месец след края на терапията,  защото биологичният процес на колагеновото ремоделиране трае 10-12 седмици.

Какъв е ефектът?

  • Подобряване на метаболизма, еластичността и външния вид на кожата;
  • Формирането на нов колаген, както в кожата, така и в подкожната тъкан, което позволява на цялата мрежа да реорганизира влакната и да придаде нова еластичност и гладкост;
  • Миграция на фибробласти, което допълнително укрепва структурите на колагена и води до подмладяване на третирания участък.

Вход